Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Ving till Apple TV

Publicerad: 28 december 2015, 09:38

Den fjärde generationen av Apple TV lanserades i Sverige i höstas. En stor nyhet är att man får tillgång till App Store via enheten och inte längre är låst till förinstallerade appar. Som första svenska reseföretag släpper Ving nu en app för Apple TV.


Ämnen i artikeln:

Claes PellvikMedievalVingApple TV

Vings app består i dagsläget av 14 artiklar/bildreportage och till varje artikel finns mellan 10-25 bilder

– Appens syfte är att inspirera till våra kunders kommande resor och väcka reslusten. Vi hoppas även att fånga kunder som traditionellt sett inte rest med oss, inte minst med tanke på att utbudet i App Store idag inte är så väldigt stort, säger Claes Pellvik, marknadschef Ving i ett pressmeddelande.

Projektet har drivits av Vings marknadsavdelning i Sverige och appen har utvecklats i samarbete med Monterosa.

– Vi tror och hoppas att många kommer att få eller köpa den nya Apple TV:n nu under julhelgerna och vårt mål var att lyckas få ut vår app innan jul, som också är vår viktigaste säljperiod inför sommaren 2016. Under julhelgens första dagar placerade sig appen på topp 30-listan bland gratisapparna i App Store, vilket vi är jättenöjda med, fortsätter Claes Pellvik.

Appen är inte  en säljkanal i första hand utan ska vara en inspirationskanal. Fokus är snygga inspirerande bilder med korta förklarande texter som ska locka kunderna att besöka och boka via Ving.se.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.