Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Way Out West blir tv-serie på webben

Publicerad: 21 juli 2014, 08:56

Teddybears

Foto: Pressbild: Luger

På fredag har festivalserien "Way Out West Sessions premiär". Här får tittarna följa artister som Teddybears och Rebecca och Fiona inför och under festivalen. Serien görs av festivalarrangören Luger i samarbete med sponsorn Norrlands Guld.


Ämnen i artikeln:

Norrlands GuldWay Out WestYoutube

Serien sänds i sju avsnitt – före, under och efter festivalen. De tre inledande avsnitten följer ett flertal artister som spelar på Way Out West 2014.

De följande avsnitten släpps under festivalen och blandar artistintervjuer och gäster med höjdpunkter från festivaldagarna för att avsluta med en tillbakablick.

– Det här är något vi länge velat göra. Det blir ett sätt för oss att komma närmare besökarna och samtidigt ge något till alla musikentusiaster som kanske inte har möjlighet att vara på plats på festivalen i år. Med Way Out West Sessions erbjuder vi en unik inblick bakom kulisserna under festivalen och försöker spegla den gemenskap och känsla som finns på plats, säger Niklas Lundell, på Luger i ett pressmeddelande.

Serien kommer bland annat att sändas på Expressen-tv, Nöjesguiden och i Way Out Wests och Norrlands Gulds egna Youtube-kanaler.

– Norrlands Guld gillar musik och festivaler och är partner till bland annat Way Out West och Popaganda. På plats bidrar vi till upplevelsen genom att servera kall öl. Med Way Out West Sessions kan vi hjälpa till att sprida upplevelsen av Way Out West till de som inte kan ta sig till Göteborg säger Stefan Garvander, produktchef för Norrlands Guld i en kommentar.

Arbetsgrupp:
Koncept/Projektledning: Håkanson United
PR: FLB Europa
Media: Starcom
Projektledare Way Out West: Joel Borg
Fotograf: Johan Carlén
Reporter: Klara Grape

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.