Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Zara Larsson lanserar podcast

Publicerad: 13 maj 2015, 13:41

Noel Flike och Zara Larsson

Foto: Pressbild

I dag släpps första avsnittet av podcasten "Den fantastiska resan" som görs av Zara Larsson och kompisen Noel Flike – och produceras av Perfect Day Media.


Ämnen i artikeln:

Sandra BeijerZara Larsson

17-åriga artisten Zara Larsson är framförallt känd för sin musik men har också uppmärksammats för hur hon använder sina sociala medier för att väcka debatt. På sin blogg och via sitt Instagramkonto har hon engagerat sig för jämställdhet, vilket gjort att hon för många blivit något av en feministisk ikon. På sitt Instagramkonto har Zara Larsson omkring 600 000 följare och har därför beskrivits som en av Sveriges största opinionsbildare.

Nu skapar Zara Larsson alltså ytterligare en mediekanal. Tillsammans med kompisen Noel Flike gör hon podcasten "Den fantastiska resan". Av ett pressmeddelande framgår att samtalen bland annat kommer att handla om musik, föräldrar, feminism och nätat – och riktar sig till målgruppen tonåringar. Nya avsnitt släpps varje torsdag med start i dag.

– Ända sedan jag förälskade mig i Alex&Sigges podcast har jag också velat göra en podd – och få göra min röst hörd, på riktigt. Det känns extra kul att få göra den med min kompis Noel, det finns ingen situation som visar ens riktiga jag så bra som när man pratar med en kompis, säger Zara Larsson i en kommentar.

Zara Larsson och 18-årige Noel Flike lärde känna varandra när de för tre år sedan var klasskamrater på musik- och dramaskolan Kulturama.

– Vi är så stolta och glada över att få jobba med en sån cool och begåvad tjej som Zara. Hon är en superstjärna, säger Amanda Schulman, kreativ chef på Perfect Day Media.

Nyligen blev det också klart att bloggaren och författaren Sandra Beijer, och musikerna Julia Frej och Ulrik Munther är nya profiler hos Perfect Day Media.

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

Sandra BeijerZara Larsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.