Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Zlatan sponsrar Tough Viking

Publicerad: 17 oktober 2016, 08:40

A-Z Sportswear, med Zlatan Ibrahimovic i spetsen, säljer in sig med självuppoffrande reklam. Nu går de in som sponsor till det utmanande loppet Tough Viking.


Ämnen i artikeln:

SponsringZlatan IbrahimovićA-Z Sportswear

Tidigare i år lanserade Zlatan Ibrahimovic sitt egna klädmärke A-Z Sportswear med buller och bång. Tillsammans med Forsman & Bodenfors har han skapat ett hårt och svartvitt manér som berättar för mottagarna att det är upp till dem att nå sina drömmars mål.

Nu går de in som huvudsponsor till loppet Tough Viking som är utvecklat i samarbete med svenska elitförbandet Kustjägarna. Det ställer stora krav på de som deltar att vara beredda på kamp.
– Precis som A-Z, finns Tough Viking för idrottare som vill utmana sig själva, oavsett träningsform, nivå eller bakgrund. Tävlingen handlar om mental styrka och uthållighet, och det är värden som vi står för och vill främja. Vi kommer att göra många spännande saker tillsammans med Tough Viking framöver, kommenterar Knut-Erik Kollberg, vd på på A-Z.

Sponsorskapet träder i kraft nästa år.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.