Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

102-åringen Dagny ska ratta Skandias Instagram-konto

Publicerad: 9 december 2014, 07:58

Dagny Carlsson.

Foto: Pressbild.

Sveriges äldsta bloggare Dagny Carlsson, 102, ska lägga ut bilder på sitt liv på Skandias Instagramkonto under temat #livsfaser. Med tilltaget hoppas Skandia starta en diskussion mellan generationer om hur livet kan se ut i olika lägen.


Ämnen i artikeln:

SkandiaInstagram

Dagny Carlsson fick sin första dator vid 93 års ålder och började blogga fem år senare. Hos Skandia har hon varit gästbloggare i ett år – men nu är det alltså dags att ta nästa steg in i sociala medier.

– Det kommer bli några tillbakablickar, men också andra typer av reflektioner om då och nu, så som man kan göra när man föddes samma år som Titanic sjönk och har levt genom två världskrig, säger Dagny Carlsson, i ett pressmeddelande.

Anna Wehlin, kommunikatör på Skandia, säger att Dagnys perspektiv är intressant både ur ett mänskligt perspektiv och ur ett sparperspektiv.

– Dagny kan också tjäna som en påminnelse om behovet av att tänka längre. Vi lever allt längre och är friskare och mer aktiva allt högre upp i åldrarna, vilket såklart påverkar vikten av att tänka långsiktigt i pensionssparandet, säger Anna Wehlin, kommunikatör på Skandia.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

SkandiaInstagram

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.