Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Absolut öppnar konceptbutik i Kuala Lumpur

Publicerad: 16 augusti 2013, 08:56

The Absolut Company öppnar världens första konceptbutik för Absolut vodka på Kuala Lumpur International Airport. I den nya konceptbutiken kan man uppleva varumärket Absolut.


Ämnen i artikeln:

Pernod RicardAbsolut Vodka

Den nya konceptbutiken är det enda spritvarumärket som öppnat i den nya gallerian som har fokus på exklusivt mode och kosmetik.

Kuala Lumpur International Airport är en viktig knutpunkt för all flygtrafik i Sydostasien, som är en viktig och expansiv marknad för Absolut.

– Resenärer har alltid varit en viktig målgrupp för Absolut vodka och vi har gjort åtskilliga lyckade designsamarbeten där flaskans design och vodkans smak har fått stå i centrum. Nu kan vi bjuda in våra resande konsumenter till en butik där de istället står i centrum och kan bygga en direkt relation till varumärket, säger Anders Olsson, Director Global Travel Retail vid The Absolut Company.

I entrén till den 45 kvadratmeter stora butiken hälsas man välkommen av en Absolut-värd och i butikens mitt finns en specialdesignad bar där man kan prova drinkar från Absolut vodkas drinksajt Drinkspiration. Drinkarna kan sedan avnjutas i den tillhörande loungen.

Butiken är ett samarbete mellan The Absolut Company, Pernod Ricard Asia Travel Retail och Eraman Duty Free.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Pernod RicardAbsolut Vodka

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.