Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Adidas förlänger med svensk handboll

Publicerad: 11 september 2009, 07:09

Adidias förlänger sitt samarbetsavtal med Svenska handbollsförbundet. Det nya kontraktet löper över 2013. I fokus: handbolls-VM i Sverige 2011.


Ämnen i artikeln:

Adidas

Framtidsnamnet Oscar Carlén. Foto: Adidas.

Svensk handboll är att räkna med igen och den stora händelsen under den nya avtalsperioden med Adidas är herr-VM i Sverige 2011.

– Vi ser att intresset för handboll bara ökar i Sverige och att vi förlänger avtalet är ett kvitto på ett mycket framgångsrikt partnerskap på många plan. Svenska Handbollförbundet satsar för framtiden, vi tror starkt på samtliga landslag och ser även många affärsmässiga möjligheter med den stundande VM-turneringen, säger Henrik Bunge, nordisk vd för Adidas, i ett pressmeddelande.

Till VM 2011 kommer Adidas och förbundet att ta fram en VM-kollektion som även omfattar handbollsskor som spelarna ska snöra på sig. Skon ska bland annat finnas i Sverige-design i blått och gult med förbundsloggan.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Adidas

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.