Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Adidas nya stamhövdingar

Publicerad: 25 mars 2014, 12:45

Adidas tribe-ledare.

Pr-byrån Jung Relations ligger bakom Adidas löparsatsning Tribes 365, med bland annat hiphop-artisten Linda Pira och medieprofilen Brita Zackari som nya frontfigurer.


Ämnen i artikeln:

AdidasJung Relations

Adidas Tribes 365 är en del av Adidas löparsatsning. Upplägget består i att erbjuda träningsupplägg, löpträffar, lopp och upplevelser, enligt ett pressmeddelande.

I fjol hette stamhövdingarna Julia Fors, Petra Tungården och Musse Hasselvall.

I år är det Linda Pira, Brita Zackari, Simon Sköld (MMA-fighter), Martin Hansson (moderedaktör, Metro) och Caroline Roxy (designer och bloggare) leder varsin Tribe – "stammar" som vem som helst är välkommen att gå med i.

– Våra tribeledare är inga elitlöpare, utan intressanta personer med olika bakgrund som inspirerar till att sluta upp kring Tribes och dela med sig av sin passion för löpning. Vi tror inte särskilt många kan identifiera sig med en världsmästare på Marathon, och hela idén med Adidas Tribes 365 är att alla oavsett bakgrund eller mål ska känna sig välkomna och hitta sin grej, säger Filip Göransson, pr-chef Adidas Nordic.

Den digitala kampanjplattformen med aktiveringar i sociala medier har skapats av Adidas digitala byrå The Viral Company

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

AdidasJung Relations

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.