Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ägarlett pr-nätverk samlas i Stockholm

Publicerad: 1 juni 2012, 14:24

Diskussion under konferensen.

PR World Alliance, ett nätverk bestående av 30 ägarledda pr-byråer från 25 olika länder, samlades under fredagen i Stockholm för en första gemensam konferens. På agendan stod gemensam affärsutveckling, kompetensdelning och tillväxt. Nätverket har bildats genom samgåendet mellan de tidigare nätverken IPAN och ECP Global.


Svenska Comvision är en av de grundande medlemmarna och syftet med att bilda nätverket är att kombinera styrkan av lokal kompetens med resursdelning mellan  marknader, enligt Lars-Ola Nordqvist grundare och vd av Comvision.

-          Vi som är med i nätverket tror att det finns en stor kraft i att samarbeta. Ägarledda pr-byråer skiljer sig från de stora nätverken genom att vi har ett starkare lokalt engagemang och genom att samarbeta över nationsgränserna får vi tillgång till mer resurse och andra typer av kunder, säger Lars-Ola Nordqvist.

Comvision som i december 2011 växte betydligt genom ett samgående med konkurrenten Informationscompagniet består idag av 12 medarbetare och håller precis på att utveckla ett digitalt erbjudande. Att stärka den internationella kopplingen ingår också i framtidsplanerna.

-          Det här är väldigt viktigt för Comvision. Vi strävar efter allt större företagsuppdrag och de är per defintion internationella. Vi ser att det här gör oss till ett ännu mer attraktivt företag, säger Lars-Ola Nordqvist.

Fredrik Hazén

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.