Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

AirBnB öppnar upp världens minsta hem

Publicerad: 17 december 2018, 08:54

Lagom till jul bjuder AirBnB in gäster till världens minsta hem, beläget i miniatyrutsällningen Minatur Wunderland i Hamburg.


Ämnen i artikeln:

Julkampanj

Miniatur Wunderland är en värdsberömd miniatyrstad belägen i Hamburg. Miniatyrstaden är bland annat känd för dess 15 400 meter långa järnvägsspår – längsta miniatyrjärnvägsspåret i världen. I Miniatur Wunderland finns ett flertal små städer, däribland Knuffingen, som med 120 kvadratmeter har en befolkning på 10 000 små personer. I den lilla staden finns det ett litet tvåningshus – inte störra än en matlåda – och i detta lilla hus kan man nu boka ett rum via Airbnb. Boendet är superbilligt, och kostar endast tio dollar per natt – nackdelen är visserligen att man får högst vara två centimeter lång.

Samtliga intäkter kommer gå till välgörenhetsorganisationen Hanseatic Help, som stöttar bland annat flyktingar, hemlösa, kvinnohärbärgen och barnhem i Hamburg, samt interationellt bistår organisationer i exempelvis Syrien, Irak och Haiti.

Se fler bilder av boendet här.

Ämnen i artikeln:

Julkampanj

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.