Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ann-Sofie Olsson till Greatness PR

Publicerad: 14 februari 2013, 10:03

Ann-Sofie Olsson kommer senast från en tjänst som VD för Playscan AB, dessförinnan som informationsdirektör samt ansvarig för CSR och Public Affairs på Svenska Spel.


Ämnen i artikeln:

Greatness PR

Ann-Sofie Olsson ska på Greatness PR jobba som senior advisor i frågor som rör hållbarhet, etiska   riktlinjer, ägarstyrning och intressentanalys riktad till styrelser,   företagsledningar och exekutiva funktioner inom företag och   organisationer.

Ann-Sofie  Olsson har lång erfarenhet av kommunikationsarbete,  affärsutveckling  och ledande befattningar inom såväl skilda delar av  privata  näringslivet, statliga företag som den politiska sektorn, men  har även  erfarenhet av internationell försäljning, främst på den  nordamerikanska marknaden.

– Efter  många år i ledande företagsbefattningar, engageras jag  av ett  värderingsdrivet och gränsöverskridande tänkande. Greatness PR  står för  allt detta, där företagets positionering i omvärlden är en  viktig del av  den övergripande affärsverksamheten och spelar roll för  dess  långsiktigt hållbara utveckling, säger Ann-Sofie Olsson.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Greatness PR

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.