Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

"Ansvaret är mitt"

Publicerad: 23 februari 2011, 12:02

The Phone House gör en kovändning och tar tillbaka kritiken mot SVT:s granskning. Nu ligger fullt fokus på att se över organisationen. En pressad Daniel Lindholm talar nu ut om de turbulenta dagarna. – Ansvaret är mitt, säger han till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

The Phone House

Daniel Lindholm. Foto: Pressbild.

De senaste dagarna har tagit hårt på The Phone House. Först gjorde Vd:n Daniel Lindholm kraftiga utspel mot ”Säljsekten” och sättet att skildra företaget med hjälp av dold kamera. Men nu har han kommit till en annan insikt.

– Det som hände var att jag gjorde ett misstag när jag tittade på hur informationen kom fram. Jag upplevde det som ett påhopp på ett företag jag är stolt över. Istället för att titta på vad som faktiskt kom fram, säger han och fortsätter:

– Det som har skett är total oacceptabelt och det har vi inte varit tillräckligt tydliga med.

Nu är det krafttag som gäller för att se över kulturen inom företag. Till sin hjälp kommer Daniel Lindholm att kalla in extern hjälp för att se över bristerna som har gått ut över de anställda.

– Det är en oerhört pressad situation. Jag får oerhört mycket stöd internt från folk som känner sig stolta över oss. Men om det så bara är en som har känt sig felbehandlad är en för mycket, säger Daniel Lindholm.

Hur har de här dagarna påverkat dig personligen?

– Det är inte viktigt just nu, det viktigaste är att göra rätt.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

The Phone House

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.