Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Arenagruppen bryter med Prime

Publicerad: 20 december 2010, 09:59

Uppgifterna kring att pr-byrån Prime haft uppdrag från Svenskt Näringsliv kom som en överraskning för Arenagruppen. Därför bryter man nu samarbetet med Prime.


Ämnen i artikeln:

Prime

I fredags skrev Aftonbladet att Prime haft ett uppdrag från Svenskt Näringsliv. Uppgifterna kom som en överraskning för Arenagruppen, meddelar man idag i ett pressmeddelande och bryter nu samarbetet med Prime.

– Prime har varit en av Arenagruppens många abonnenter. Vi har upplevt att  samarbetet har skett på samma premisser som i våra andra samarbeten.  Men när Arenagruppens valanalys skrivs in i en plan i Primes uppdrag  från Svenskt Näringsliv för att driva socialdemokratin i en viss  riktning, sätts var trovärdighet på spel...Vi har gett ut Carl Melins skrift ”Från medgång till nedgång” som är en  statistisk analys av valresultatet. Prime har köpt en upplaga av boken  som vi har gett ut på vårt uppdragsförlag Premiss. En miss vi har gjort  är att inte skriva att rapporten därmed är finansierad av Prime. Här  behöver vi skärpa våra rutiner för uppdragsutgivningen, skriver Arenagruppens vd Håkan A Bengtsson idag i ett pressmeddelande och meddelar att ett första steg i att skärpa rutinerna blir att bryta samarbetet med Prime.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

Prime

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.