Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Årets pr-stipendiat till Edelman

Publicerad: 4 juni 2012, 13:14

Caroline Lidman. Lägg namnet på minnet.

I fredags blev hon Årets pr-stipendiat vid Berghs examensceremoni. I dag började Caroline Lidman – som tidigare skrivit boken Mediakåt – på pr-byrån Edelman. – Det är min första dag på Edelman i dag – det är mycket adrenalin nu (skratt), säger hon.


Ämnen i artikeln:

EdelmanCaroline Lidman

Caroline Lidman, 21, tog examen från Berghs i fredags. Redan i dag började hon på Edelman. Hon kontaktade Edelmans vd Linda Waxin i mars och för en månad sedan blev det klart. Hon har tidigare jobbat extra på Star PR, Mafioso, Petré Event, varit skribent på Glife och Pause samt bloggat på Finest – men det här blir hennes första helstidsanställning.

I fjol kom hennes bok "Mediakåt – din nyckel till medievärlden" med bland annat knep om hur man lyckas i branschen.

Själv har hon fått en rivstart.

På Edelman får hon titeln "Assistant Account Executive”, motsvarande pr-assistent och hon kommer att jobba i byråns konsumentteam.

– Jag visste tidigt vad jag ville och följde det fullt ut. Jag är väldigt stolt över att ha fått jobb så här snabbt efter examen, säger hon.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

EdelmanCaroline Lidman

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.