torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Arkitekturmuseet tar hjälp av Isobarjjp

Publicerad: 27 mars 2013, 11:42

I sommar presenterar Arkitekturmuseet i Stockholm utställningen "The fashion world of Jean Paul Gaultier - From the Sidewalk to the Catwalk". När den svenska publiken ges möjligheten att uppleva Gaultiers haute couture på nära håll för första gången står Isobarjjp partner för pr och kommunikation.

Ämnen i artikeln:

PR

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


– Vi valde Isobarjjp för deras bredd och kunskap inom många olika discipliner. Vi tilltalas av deras förmåga att tänka på museets identitet utifrån ett helhetsperspektiv där utställningen "The Fashion world of Jean Paul Gaultier - From the Sidewalk to the Catwalk" är en del av museets designuppdrag, säger Maria Östman, kommunikationsansvarig på Arkitekturmuseet.

Utställningen äger rum på Arkitekturmuseet 15 juni – 22 september 2013 och produceras av Montreal Museum of Fine Arts i samarbete med Maison Jean Paul Gaultier.

– Vi är otroligt stolta över att få arbeta med en så spännande partner som Arkitekturmuseet. Vi älskar populärkultur och snabba kulturyttringar och att få arbeta med den här utställningen är en dröm som går i uppfyllelse, säger Rebecca Crusoe, byråchef och kundansvarig för projektet.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev