Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Arkitekturmuseet tar hjälp av Isobarjjp

Publicerad: 27 mars 2013, 11:42

I sommar presenterar Arkitekturmuseet i Stockholm utställningen "The fashion world of Jean Paul Gaultier - From the Sidewalk to the Catwalk". När den svenska publiken ges möjligheten att uppleva Gaultiers haute couture på nära håll för första gången står Isobarjjp partner för pr och kommunikation.


– Vi valde Isobarjjp för deras bredd och kunskap inom många olika discipliner. Vi tilltalas av deras förmåga att tänka på museets identitet utifrån ett helhetsperspektiv där utställningen "The Fashion world of Jean Paul Gaultier - From the Sidewalk to the Catwalk" är en del av museets designuppdrag, säger Maria Östman, kommunikationsansvarig på Arkitekturmuseet.

Utställningen äger rum på Arkitekturmuseet 15 juni – 22 september 2013 och produceras av Montreal Museum of Fine Arts i samarbete med Maison Jean Paul Gaultier.

– Vi är otroligt stolta över att få arbeta med en så spännande partner som Arkitekturmuseet. Vi älskar populärkultur och snabba kulturyttringar och att få arbeta med den här utställningen är en dröm som går i uppfyllelse, säger Rebecca Crusoe, byråchef och kundansvarig för projektet.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.