Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Artister hyllas på Instagram efter kupp på lägenhetsvisning

Publicerad: 5 juni 2015, 09:50

Far och Son är kända för sina provokativa upptåg.

Foto: Pressbild.

Artisterna Far & Son och Joy har gått ut på sociala medier och erkänt att de var de som lagade omelett och drack öl på en lägenhetsvisning på Östermalm i Stockholm. Nu hyllas de av fansen.


Ämnen i artikeln:

Far & Son

Det var på torsdagskvällen som ett gäng ungdomar besökte en lägenhetsvisning på Östermalm i Stockholm. Det gjorde sig hemmastadda och lagade omelett och drack öl. Enligt mäklaren ska de inte ha betett sig hotfullt och när polisen kom dit hade de oinbjudna gästerna lämnat lägenheten.

Nyheten har fått stort genomslag och nu har flera artister från skivbolaget Golden Best gått ut på sociala medier och tagit på sig ansvaret för tilltaget. Bland andra Simon Gärdenfors och Frej Larsson, kända från duon Far och Son samt rapparen Joy.

Om det är en pr-kupp från artisterna har den åtminstone resulterat i överväldigande positiv respons från fansen.

"Fan vad genialiskt", "Svinigt! Men jävligt kul" och "Bästa sedan Jesus återuppståndelse" är några av kommentarerna.

Det sistnämnda är en blinkning till en annan händelse i april där Far och Son påstås ha besökt domkyrkan i Växjö. En person utklädd till Jesus bröt in mitt under gudstjänsten. Tilltaget fördömdes av kyrkoherden men roade fansen.

Resumé har sökt skivbolaget Golden Best.

Mika Wallgren

Ämnen i artikeln:

Far & Son

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.