Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Atea sponsrar Michel Tornéus

Publicerad: 12 juni 2014, 07:55

Michel Tornéus

Foto: Atea

Atea Sverige har tecknat ett sponsringavtal med längdhopparen Michel Tornéus. Han blir den sjunde friidrottaren som Atea sponsrar.


Ämnen i artikeln:

Atea

I helgen gör Michel Tornéus säsongsdebut i Diamond League i New York och han är nöjd med det nya sponsoravtalet.

– Ateas engagemang i svensk friidrott betyder mycket för oss utövare och det är verkligen kul att få vara med i det samarbetet. Det ger mig förutsättningar att fokusera och prestera ännu bättre. Jag tar med mig den energin till Diamond League i New York nu på lördag, säger Michel Tornéus i ett pressmeddelande.

Efter tävlingen i New York väntar lag-EM i Tyskland och senare ytterligare tävlingar i Diamond League, i bland annat Lausanne, Monaco och DN-galan i Stockholm. I mitten av augusti är det dags för EM i Zürich. Michel Tornéus är svensk rekordhållare och en av världens främsta inom grenen. Bland hans senaste meriter finns en bronsmedalj från inomhus-VM i mars.

– Vi är väldigt glada att få vara med och stötta Michel Tornéus i hans fortsatta utveckling. Förutom att Michel är en av våra ledande friidrottare så har vi tagit starkt intryck av hans engagemang och arbete med ungdomar i Botkyrka, säger Magnus Sallbring, HR- och marknadsdirektör på Atea Sverige. Atea Sverige har sedan 2007 ett samarbete med Svenska Friidrottsförbundet, men också avtal med enskilda aktiva.

Förutom Michel Tornéus har Moa Hjelmer (sprint), Johan Wissman (sprint), Jessica Samuelsson (mångkamp), Mustafa Mohamed (maraton) Emma Green (höjd) och Yannick Tregaro (tränare) avtal med Atea Sverige.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Atea

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.