Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

”Återvinn luciabatterierna”

Publicerad: 13 december 2013, 14:44

Lucian hos Markoolio och Adam Alsing.

Sveriges dagisbarn idag har burit runt på 7 000 kg batterier (ca 636 000 st) i luciatåg över hela landet. Batteriåtervinningen påminde om detta i dag när åtta radiostationer i Stockholmsområdet besök av Batteriåtervinningens egen lucia.


Ämnen i artikeln:

StrandbergHaage

Morgonshowernas programledare som Adam  Alsing, Niclas Wahlgren, Markoolio, Anton Körberg och Martin Björk bjöds  på lussekatter, pepparkakor och julmust. Dessutom fick de veta att  Sveriges dagisbarn idag har burit runt på 7 000 kg batterier (ca  636 000st) i luciatåg över hela landet.

Pr-byrån StrandbergHaage, med projektledare Amelie  Lind och copy Daniel Gustafson låg ansvarde för uppdraget.  StrandbergHaage arbetar tillsammans med  Futurniture för  Batteriåtervinningen.

– En tredjedel av alla batterier lämnas inte in till återvinning.  Trots att det går att återvinna upp till 90 procent av de flesta batterityper.  Resten av batterierna ligger framförallt i lådor och förråd hemma i  hushållen, utan att göra någon nytta. Det vill vi ändra på, säger  Micaela Westerberg, kommunikationsansvarig på Batteriåtervinningen, i ett pressmeddelande.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

StrandbergHaage

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.