Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Auktionerar ut dejt med singelchef – i kampen mot bröstcancer

Publicerad: 12 juni 2014, 07:32

Viking Line "Cinderella"

Viking Line använder sociala medier för att auktionera ut en specialkryssning med en av företagets anställda – en 43-årig singelchef från företagets marknadsavdelning. Pengarna går till Rosa Bandet.


Ämnen i artikeln:

Viking Line

Alla kan lägga bud på företagets fansida på Facebook. När auktionen är avslutad matchar Viking Line försäljningssumman och ger pengarna till kampen mot bröstcancer.

Merparten av Viking Lines fans på Facebook är kvinnor som nöjeskryssar med Viking Cinderella. En dryg en tredjedel av dessa är singlar.

–Auktionen, som började som en interndiskussion, är en av flera aktiviteter vi planerar för att stödja Sveriges kvinnor i kampen mot bröstcancer, säger Niklas Zhovnartsuk, marknadschef på Viking Line i en kommentar.

Auktionen pågår i detta nu på Viking Line Sveriges Facebooksida till och med midsommarafton. Kryssningen inkluderar en trerätters à la carte-middag med Viking Clubs försäljningschef Jörgen Fogelström som passande nog är singel,  en egen Seasidehytt och frukost dagen efter.

– Jörgen ställer upp för den goda sakens skull, men det är klart att det är en personlig bonus om han träffar någon det klickar med, säger Niklas Zhovnartsuk.

Specialkryssningen är planerad till veckan efter midsommar. Aktiviteten är först ut bland Viking Lines kommande aktiviteter för att stödja svensk bröstcancerforskning.

–  Den officiella Rosa Bandet-månaden är oktober, men vi vill börja redan nu. I oktober hjälper vi även till att färga hela Sverige rosa genom en stor insamlingsaktivitet på Viking Cinderella, säger Niklas Zhovnartsuk.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Viking Line

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.