Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Bakslag för Nike inför EM

Publicerad: 15 maj 2012, 08:17

Jättevepan med John Guidetti tidigare i våras.

John Guidetti missar VM på grund av sin mystiska nervskada. Det är ett bakslag för Nike som byggt sitt stjärnskott under våren – sportjätten får i stället glädja sig åt att Zlatan är i fin form. – Självklart är det synd att Guidetti inte kan delta men det påverkar inte vår kampanjplanering, säger Nikes Brand Manager Football i Sverige, Thomas Falkenström, till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Svenska SpelJohn GuidettiNike

Inför John Guidettis landslagsdebut mot Kroatioen i februari gjorde Nike en blixtkampanj där sportjätten presenterade Guidetti som tronföljaren till Zlatan.

Men en mystisk nervskada stoppar Guidetti från spel – han fanns inte med i gårdagens EM-trupp som presenterades i direktsändning i TV4.

Det ställer till det något även för Svenska Spel som hade planerat in Guidetti som dragplåster i sin reklamfilm inför EM. Svenska Spel fick den dystra informationen om Guidetti ett dygn innan truppen presenterades.

– Vi accepterar det och anpassar oss efter omständiigheterna, säger Patrik Furuhagen, Svenska Spels marknadschef för sportspel, till Resume.se.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.