Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Barnvaktsföretagets passning till Fridolin

Publicerad: 6 mars 2015, 13:29

Gustav Fridolin.

Foto: Pressbild.

Gustav Fridolins barnpassning har varit hett nyhetsstoff de senaste dagarna. Nu passar barnpassningsföretaget Nannynu på att erbjuda sina tjänster till MP:s språkrör.


Ämnen i artikeln:

MiljöpartietGustav Fridolin

Miljöpartiets språkrörssekreterare, riksdagsledamöter och assistenter har hjälpt Gustav Fridolin med barnpassning, vilket Expressen var först med att rapportera om.

Under fredagseftermiddagen släppte Nannynu ett pressmeddelande, där de bland annat skriver:

"Ta hjälp av en professionell barnvakt via ett barnvaktsföretag och använd rutavdraget Fridolin, vi på Nannynu! hjälper dig".

Det var i går som några på Nannynu:s kontor läste om Gustav Fridolins barnvakter och beslutade sig för att skriva ihop uppmaningen.

– Varför strula till det och ta hjälp av någon som inte ska jobba med det egentligen i stället för att kontakta en professionell barnvakt, säger Robert Bällstav, kommunikationsansvarig på Nannynu och den som skrivit texten.

Har Gustav Fridolin hört av sig ännu?
– Nej, inte än, men det skulle vara kul om han gjorde det. Det här är inte den första politikern vi hjälper – det vore kul om även den nya regeringen ville nyttja rutavdraget, säger han.

Vilka andra politiker har ni suttit barnvakter åt?
– Det kan vi inte gå in på. Det är sekretess.

Har ni fått några andra reaktioner?
– Nej, du var väldigt snabb. Vi skickade ut det här ganska nyligen.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News