Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Bekräftat: Saliba tar med sig Max

Publicerad: 18 december 2012, 13:23

Christina Saliba

Foto: Björn Elgstrand

När Christina Saliba lämnade McCann Relations gick Max ut i pr-pitch. Nu står det klart att hamburgerkedjan följer henne och väljer Mindmakers som ny pr-byrå. – Det är hundra procent klart, säger en källa med insyn i affären till Resumé.


Redan i höstas kunde Resumé berätta om spelet bakom hamburgerkedjan Max beslut att gå ut i pitch. Sedan tidigare hade kundens bästa kontakt på byrån, Christina Saliba, lämnat McCann Relations.

Max valde därför att gå ut i en pitch, en pitch som McCann relation valde att avstå vid ett tidigt stadium. Max har varit hårt knuten till Christina Saliba personligen och mycket har talat för att hon får med sig hamburgerkedjan till den nystartade pr-byrån Mindmakers.

Nu är pitchen avgjord och Christina Saliba och Maxs marknadschef Anders Forssten förnyar därmed sitt samarbete.

– Det är hundra procent klart nu. Anledningen att Mindmakers väljer att inte kommunicera detta är för att de tänker gå ut med ett pressmeddelande senare i veckan, säger en källa med insyn i affären till Resumé.

Christina Saliba har redan tagit med sig kunderna Camilla Läckberg och Mr Green till Mindmakers.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.