Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Bemannia hotar stämma Ronge

Publicerad: 5 november 2013, 09:47

Paul Ronge.

Foto: Pressbild.

Bråket eskalerar mellan Paul Ronge och Bemannia. Resumé har rapporterat att pr-konsulten stämmer sin tidigare kund för obetalda fakturor. Nu hotar Bemannias vd med en stämning av Ronge, skriver tidningen Publikt.


Ämnen i artikeln:

Paul Ronge

Paul Ronge – en av landets mest kända pr-konsulter – har stämt kunden Bemannia AB sedan man inte kunnat enas kring en faktura för ett krishanteringsuppdrag.

I samband med stämningen skickade han med den interna krisplanen, där strategin för hur bolaget skulle attackera fackförbundet Unionen, offentliggjordes.

Det har fått Bemannias vd Staffan Bruzelius att ilskna till och planerar nu att stämma Paul Ronge, skriver ST:s tidning Publikt.
– Det har redan skadat oss att det här kommit ut. Paul Ronge visste att våra interna diskussioner inte var avsedda för offentligheten, säger han till tidningen.  

Men Paul Ronge hävdar att han inte har skrivit på något sekretessavtal med Bemannia.  
– Det här är jättetrist. Jag har alltid varit obrottsligt lojal mot mina kunder. Staffan Bruzelius kan så gärna stämma mig. Jag ser honom som en kund som åkt taxi och springer från notan.

Konflikten gäller den aktuella kommunikationsplanen som Bemannia hävdar att de inte har beställt.  
– Jag tycker Paul Ronge är lite av en mediepajas. Vi fick inte alls den hjälp vi behövde, säger Staffan Bruzelius till ST.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Paul Ronge

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.