Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Betsafe skapar den "ultimata sportlägenheten" i Stockholm – hyr ut via Airbnb

Publicerad: 6 april 2016, 09:40

Tre stora tv-skärmar, ljudsystem och en direkttelefon där du beställer stans bästa burgare. Det och mycket mer återfinns numera i den 175 kvadratmeter stora sportlägenheten mitt i centrala Stockholm.


Ämnen i artikeln:

BetsafeSpotlight PRAirBnB

Det är Betsafe som tillammans med Spotlight PR har tagit fram idén om en lägenhet där allting handlar om sport. Inte ens ett toabesök kan komma i vägen – på toaletten finns nämligen också en skärm som bara väntar på att visa sport. Förutom en tv i badrummet finns en 65 tummare och några andra 40 tums tv:n i lägenheten. Från skärmarna visas hela 114 olika kanaler.

Hur ska en vanlig dödlig ha någon glädje av den här lägenheten då? Jo, sportboendet kan man hyra på sajten Air Bnb.

– Vår ambition är att ge Betsafe ett fysiskt hem. För oss själva, men framförallt för våra kunder och därför har det varit viktigt för oss att få deras inspel på lägenheten. Betsafe har en väldigt stark community, men traditionellt sett har vi i stort sett bara mött våra kunder digitalt. The Betsafe Apartment ger oss möjligheten att träffa dem fysiskt. Vi ser fram emot att få välkomna sportintresserade hem till oss och ägna oss åt det vi gillar bäst; att titta på sport, säger Alex Zachrisson på Betsafe i en kommentar.

Om man vill ha samma känsla hemma i tv-soffan som på arenan går det också att ordna. Vardagsrummet har nämligen en "målknapp" som man får trycka på när rätt lag gör mål. Då knappen trycks ner kör sirenerna igång och konfetti trillar ner.

Om du mot förmodan skulle tröttna på sporten finns det ett roulettbord i ett av rummen och även tv-spel finns till ditt förfogande. Trött? Hungrig? Inga problem, lägg dig bara i någon av de fyra sängarna lägenheten erbjuder eller slå en pling på Burgerphone.

Se videoklippet från lägenheten och mera bilder längre ner i artikeln.

Specifikation lägenhet:
175 kvadratmeter
En 65 tums 4K teve
2 stycken 40 tums 4K-teve + ytterligare en tv på toaletten
Sonos Surround-system
Kylskåp full med förfriskningar
"Burgerphone"
Målknapp
Fyra platsbyggda sängar – med iPadsfäste
Signerad matchtröjor från europeiska fotbollslagen
Playstation 4, Fifa 16
iPads
Flipperspel - VM 1994
Konferensbord – med insvarvat roulettbord
114 st tv-kanaler varav 32 st är sportkanaler

Arbetsgrupp:
Pr och idé: Spotlight PR
Produktion, design och event: Perfect Noise
Filmproduktion: Another Brother

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

BetsafeSpotlight PRAirBnB

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.