Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Bindefeld fixar lanseringen av ny butik

Publicerad: 24 september 2010, 05:51

I oktober lanserar cyklisten Salvatore Grimaldi ett nytt butikskoncept i Sverige. Bakom lanseringen står Micael Bindefeld. – Jag tycker det är en fantastisk idé, säger han till Resume.se.


Micael Bindefeld. Foto: Emma Jäderström.

Salvatore Grimaldi är det Italienska cykelkungen som driver sitt egna imperium. Bianchi är namnet på hans premiummärke, som har funnits ända sedan 1800-talet.

Nu släpper han ett nytt butikskoncept i Sverige, där cyklar möter café och espressobar. Till sin hjälp har han tagit Micael Bindefeld som håller i pr-arbetet och öppningsfesten.

– Vi jobbar med lanseringen och introduktionen av Bianchi Café and bicycles. Vi sköter pr inför öppningen, pr runt varumärket och kring Salvatore själv. Vi kommer också att hålla en liten öppningstillställning, säger Micael Bindefeld.

Kan du berätta lite om festen?

– Nej det kan jag tyvärr inte.

När äger den rum?

– Det blir i slutet av oktober, säger han.

Den nya butiken riktar sig till aktiva storstadsbor som är hälsomedvetna, sportintresserade och kännare av starka varumärken.

– Jag tycker det är en fantastisk idé. Från det jag har sett av arkitetarbetet och profileringen tycker det ser jättespännande och riktigt bra ut, säger Micael Bindefeld.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.