Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Björn Borg filmade Prideparaden med minihelikoptrar

Publicerad: 5 augusti 2013, 12:17

Pride-sponsorn Björn Borg lät minihelikoptrar filma Prideparaden från ovan och visade filmen bara några timmar senare.


Ämnen i artikeln:

PridefestivalenBjörn Borg

Björn Borg helikopterkameror fånga festligheterna från ovan. Den färdiga filmen, som visar starten av paraden, premiärvisades på storbildsskärmarna i Pride Park under lördagskvällens Paradgala och finns nu att se på Youtube.

– Stockholm är otroligt vackert och även känt för att arrangera en av världens bästa Prideparader,  säger Frederick Mungai, Marknadschef för Björn Borg i Sverige. Det är en dröm som blivit verklighet att få fånga staden en sådan här dag när den är fylld till bredden av så mycket glädje och frihet.

Soundtracket till filmen är årets Pridelåt New Colours med årets Prideartist Janet Leon, skriven av Jörgen Elofsson, Janet Leon, Jesper Jakobson och Lisa Desmond.

– Det är perfekt att vara sponsor till Stockholm Pride, vi får vara del av en rolig festival samtidigt som vi stödjer en organisation som står för något som stämmer överens med vår grundinställning – allas självklara rätt att älska vem man vill och med vem man vill, kommenterar Arthur Engel, VD, Björn Borg.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

PridefestivalenBjörn Borg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.