Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Björn Borg storsatsar på Pride

Publicerad: 17 juli 2014, 12:56

Björn Borgs ryska annons.

Björn Borg har uppmärksammats för flera av sina kärlekskampanjer det senaste året. Nu storsatsar de på Stockholm Pride för att sprida budskapet ytterligare.


Ämnen i artikeln:

Stockholm PrideBjörn Borg

Det blev global uppmärksamhet när Björn Borg satte in en regnbågsfärgad annons i Moscow Times som berättade att de öppnade sin e-handel i landet. Bakgrunden var förstås president Putins skärpta lagar som drabbade de homosexuella. Varumärket skapade också uppståndelse när de smugglade in underkläder i Nordkorea för att sprida kärlek till det fattiga landet.

Snart är det dags för Stockholm Pride, och det tänker Björn Borg använda för att sprida sitt kärleksbudskap på hemmaplan.  

– För oss är det viktigt att vara en del av Pride. Vi är stolta över att både vara närvarande på festivalområdet och ha ett stort ekipage i paraden även i år, där vi från Björn Borg-kontoret också deltar. Kampen om HBTQ-personers rättigheter ligger oss varmt om hjärtat och är en viktig del av vårt arbete för allas rätt till kärlek, kommenterar Lina Söderqvist, marknadsdirektör på Björn Borg.

Under festivalveckan har företaget en två våningar hög pop-up-lokal på området där besökarna kan lära sig mer om deras arbete och ta del av erbjudanden.

Björn Borg samarbetar med reklambyrån Garbergs och pr-byrån Jung Relations.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Stockholm PrideBjörn Borg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.