Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Blåvitts presschef till More PR

Publicerad: 20 maj 2014, 09:32

Ulf Jörnvik.

Ulf Jörnvik, tidigare reporter och biträdande sportchef på Göteborgs-Posten, blir konsult på More PR. Han tar med sig uppdraget som presschef för IFK Göteborg och blir även presschef för innebandy-VM, som anlitat byrån.


Ulf Jörnvik har på senare tid varit informationskonsult och medierådgivare via egna bolaget Jörnvik Media.

Han har även på konsultbasis arbetat som pressansvarig för IFK Göteborg. Det uppdraget tar han med sig till More PR. I somras var Ulf även presschef för Dam-EM Göteborg i fotboll.

– Bakgrunden till rekryteringen är att vi nyligen fick VM i innebandy i Göteborg 2014 som kund. Uppdraget består i att vara presschef och att sköta all PR inför och under världsmästerskapet som arrangeras i Göteborg 5-14 december, berättar Jan-Olof Ekelund, vd på More PR och fortsätter:

– Med tidigare kunder som Frölunda Indians och Göteborgs Kungliga Segelsällskap (GKSS) passar Ulf och IFK Göteborg perfekt in i vår fortsatta expansion av bolaget.

More PR grundades för knappt tre år sedan och har nu fem konsulter. Ambitionen är att man ska vara upp emot tolv konsulter inom ett par år. I fjol omsatte bolaget närmare fem miljoner kronor. More PR tillhör mediegruppen More Ventures Group som har runt 100 informationskonsulter och en byråintäkt på över 100 miljoner kronor.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.