Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Bodell värvas av SPP

Publicerad: 25 november 2009, 14:22

Aftonbladets förre informationschef Niklas Bodell får nytt toppjobb. Den 1 februari börjar han som informationschef på pensionsjätten SPP. – Ja, det stämmer. Det var ett jobb jag inte kunde säga nej till.


Ämnen i artikeln:

Niklas BodellSPP

Niklas Bodell blir SPP:s informationschef

Niklas Bodell lämnade Aftonbladet den 1 september efter knappt två år som informationschef. Han har under hösten pluggat Handelshögskolans och Informationsföreningens kommunikatörsutbildning och jobbat parallellt som konsult åt Affärsvärldens sajt.

Enligt Resumés källor blev han tidigare under hösten handplockad till uppdraget som informationschef på SPP och har redan skrivit på anställningsavtalet. Han börjar den 1 februari för att hinna avsluta uppdraget att ”biffa upp” Affärsvärldens webb.

SPP är en av de svenska pensionsjättarna. Koncernen ägdes tidigare av Handelsbanken Liv, men såldes 2007 till Norges största pensionsbolag Storebrand. Där får Niklas Bodell återse en gammal bekantskap, Schibsteds koncerndirektör Birger Magnus, som är styrelseordförande i Storebrand.
– SPP står inför många spännande utmaningar, säger Niklas Bodell. Det ska bli roligt att få vara med på den resan.

Leif Holmkvist

Reporter

leif.holmkvist@resume.se

Ämnen i artikeln:

Niklas BodellSPP

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.