Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Bodenfors blir konsult åt Prime

Publicerad: 6 februari 2008, 19:06

Sven-Olof Bodenfors blir rådgivare åt Prime PR. Han ska huvudsakligen syssla arbeta med en specifik kund och med konceptutveckling åt byrån. – Vi är otroligt glada för att vi får med honom, säger Carl Fredrik Sammeli.


Sven-Olof Bodenfors kommer jobba åt Prime. Foto: Björn Elgstrand

Förhandlingar mellan Sven-Olof Bodenfors och Prime PR har pågått sedan våren 2007. Initialt inleddes en dialog för ett enskilt kunduppdrag som sedan utvecklades mer och mer.
– Vi började testa att jobba ihop och efterhand upptäckte vi att det funkade bra, säger Carl Fredrik Sammeli, vd på Prime PR.
Utöver att Sven-Olof Bodenfors ska vara engagerad i specifika, om än hemliga, Primekunder ska han arbeta med konceptutveckling för Prime PR och dess dotterbolag.

Sven-Olof Bodenfors är i dag senior advisor för Forsman & Bodenfors. Han kan dessutom titulera sig styrels-proffs med uppdrag i bland annat Apoteket AB, Stampen AB och Göteborgs filmfestival.
– Jag tycker att det ska blir roligt att jobba med Prime. Carl Fredrik är en energisk man med mycket vilja, säger Sven-Olof Bodenfors.

Precis som du?
– Haha, man ska alltid fundera på vad man kan uträtta. Det här blir bra.

Läs mer om samarbetet mellan Prime och Sven-Olof Bodenfors i veckans nummer av Resumés papperstidning.

Claes de Faire

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.