Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Boo Ehlin till Vattenfall

Publicerad: 21 juni 2010, 09:22

I april lämnade Mark Vadasz jobbet som presschef på Vattenfall. Nu ersätts han av Ivo Banek, som rekryteras internt. Ny nordisk presschef blir samtidigt Boo Ehlin, som lämnar sitt uppdrag för advokatbyrån Vinge.


Ämnen i artikeln:

Boo Ehlin

Boo Ehlin till Vattenfall.

Boo Ehlin blir nordisk presschef på Vattenfall. Han har den senaste tiden drivit egen verksamhet med advokatbyrån Vinge som största uppdragsgivare. Han har tidigare jobbat som presschef både på SEB och Nordea. Han ersätter Erik von Hofsten, som lämnade Vattenfall i våras.

Vattenfall utser också en ny presschef för Vattenfall globalt. Den tjänsten går till Ivo Banek, som idag jobbar som kommunikationschef för Vattenfall Pan-Europe.

– Jag är mycket nöjd med att vi har lyckats rekrytera två mycket kunniga presschefer. Ivo Banek har goda kunskaper kring Vattenfalls verksamhet och förstår medias förutsättningar i Europa. Boo Ehlin har stor erfarenhet av pressarbete i Sverige och jag ser fram emot en nystart för Vattenfalls service och relationer till de journalister som bevakar Vattenfall, säger Elisabeth Ström kommunikationsdirektör på Vattenfall AB i en kommentar.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Boo Ehlin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.