Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Brandvarnar-operan plockas upp av P2

Publicerad: 4 mars 2013, 09:24

Brandvarnare som musikinstrument.

I november skrev Resumé om brandvarnar-operan som John Doe gjorde på uppdrag av Länsförsäkringar i Västerbotten. Nu ska konserten, som uppfördes under en kväll i december, att sändas i P2.


Ämnen i artikeln:

John Doe WorldwideLänsförsäkringar

Brandvarnar-operan är ett samarbete mellan John Doe, eventbyrån Heja och Umeåbaserade Racer. Kunden är Länsförsäkringar i Västerbotten.  Bakom verket står den erkända tonsättaren Anders Lind med hjälp av Norrlandsoperans symfoniorkester samt ett stort antal brandvarnare.

Operan uppfördes den 14 december i Umeå, och fick mycket pr.   Men nu kommer spridningen från ett lite oväntat håll. Sveriges Radio ska sända operan i P2 Musik den 6 mars.

– Vi är mycket glada över att brandsäkerhetsfrågan aktualiseras på nytt. I takt med att fler människor blir påminda om brandvarnarens betydelse kommer också brändernas omfattning och förödelse att reduceras. Det är vi övertygade om, kommenterar Mehrnaz Bejne, projektledare på John Doe Worldwide.  

Arbetsgrupp
Huvudbyrå: John Doe Worldwide AB
Eventbyrå: Heja
Lokal produktion: Racer
Pr: Punkt PR
Kund: Länsförsäkringar Västerbotten

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.