Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Bravida sätter namnet på Häckens nya arena

Publicerad: 21 januari 2015, 13:56

Avtalet mellan Häcken och Bravida löper på fem år

Foto: Bilden är ett montage

Bravida Arena blir BK Häckens nya hemmaarena på Hisingen. Arenan blir Göteborgs första stora arena som bär ett företagsnamn. Bravida Arena står klar i slutet av juni 2015. Avtalet med klubben löper på fem år.


Förutom BK Häckens allsvenska matcher kommer Bravida Arena även att rymma Gothia Cup och upp till 1600-timmars breddfotboll. I ett pressmeddelande förklarar BK Häcken och Bravida att den gemensam visionen är att arenan ska bli en mångkulturell mötesplats. Något som bland annat kommer att visas arenas i utsmycknad och restaurangutbud.  

– Det känns väldigt bra att hjälpa BK Häcken att realisera visionen om en ny modern arena   som andas mångfald. Som företag står vi bakom och hyllar mångfald och vi är väldigt stolta   över att arenan kommer att bära vårt namn. Att arenan kommer användas i mycket större   utsträckning än många andra allsvenska arenor känns extra roligt då vi jobbar med att ge   fastigheter liv, säger Mattias Johansson, vd och koncernchef på Bravida i ett pressmeddelande.

Avtalet sträcker sig över fem år med option för ytterligare fem år.

– När vi fick möjlighet att namnge arenan var Bravida ett av de första företag vi kom att tänka   på. Vi har samarbetat under flera år och visste att vi i mångt och mycket bygger våra   verksamheter på samma värdegrund. En värdegrund vi nu kan bli än tydligare med. Det   känns oerhört stimulerande och spännande att gå vidare i detta gemensamma projekt,   menar BK Häckens klubbdirektör Dennis Andersson i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.