Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Bukowskis rasar mot sin pr-byrå

Publicerad: 15 oktober 2010, 08:16

Auktionsfirman Bukowskis rasar mot sin pr-byrå Patriksson Communication efter ett felaktigt och helt oannonserat pressmeddelande. – Jag är jättekonfunderad över deras pressutskick. Vi visste ingenting om det och det står en massa fel, Vi ska prata om deras agerande internt nu, säger Paulina Sokolow, presschef för Bukowskis, till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Patriksson CommunicationBukowskis

Patriksson Communication skickade i dag ut ett pressmeddelande där pr-byrån meddelar att man vunnit uppdrag för såväl Moderna Museet som Bukowskis.

I pressmeddelandet hänvisar man till Bukowskis vd – men fel person har angivits. Dessutom hade inte Bukowskis en aning om att Patrikson Communication skulle gå ut med pressmeddelandet.

– Jag är jättekonfunderad över det här, att de gör så här. De har inte kollat med oss innan. Och så skriver de att Caroline Talsma är vd. Det är Michael Storåkers som är vd. Vi fattar inte vad de håller på med. Vi måste prata om det här internt just nu och hur vi ska hantera Patrikssons agerande, säger Paulina Sokolow.

Bukowskis hävdar att Patriksson Communication gjort ett uppdrag och skulle göra ett uppdrag till – men att det inte var något att skicka ut ett pressmeddelande om.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.