Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Burson köper fransk storbyrå

Publicerad: 27 juni 2012, 13:21

Det globala pr-bolaget Burston-Marsteller har idag köpt det franska pr-bolaget i&e. Bolaget får namnet Burson-Marsteller i&e och slås ihop med köparens verksamhet i Frankrike.


Ämnen i artikeln:

Burson-Marsteller

Det nya bolaget Burston-Marsteller i&e ska ledas av Philippe  Pailliart, som idag är vd för Burson-Marsteller SAS i Frankrike.

Den  franska pr-byrån i&e har 50 års erfarenhet av sin egen hemmamarknad  och är specialiserad inom pr, varumärkesbyggande och  förändringskommunikation.

Burson Marsteller i&e blir det  största av Burson Marstellers kontor inom Europa, Mellanöstern och  Afrika, EMEA, och får 150 anställda.

– Burson-Marsteller har  starkt fokus på att växa och expandera vår kapacitet inom  EMEA-regionen, säger Mark Penn, global vd för Burson-Marsteller i en  kommentar.

– Vi är mycket glada över att slås ihop med  Burson-Marsteller då vi delar samma syn på strategisk kommunikation  baserad på hög nivå av strategisk rådgivning och de gemensamma  värderingarna kompetens, öppenhet och bevis, säger Tristan Follin, en av  i&e:s två ordföranden, i en kommentar.

Burston-Marsteller i&e blir stationerat vid i&e:s kontor i det nionde arrondiessemanget i Paris.

Burson-Marsteller grundades 1953, medan i&e drog igång sin verksamhet 1962.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Burson-Marsteller

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.