Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Byrå-vd rekryteras – av sin man

Publicerad: 23 oktober 2014, 12:25

Theréz Randquist.

Theréz Randquist, slutar som vd för Zap PR. Nu blir hon kollega med sin man Tim Smart, vd för tv-kanalen Horse1. – Det var han som frågade. Vi jobbade ihop på Filmnet när det begav sig, och det gick ju bra då eftersom vi gifte vi oss, ha ha, säger Theréz Randquist som blir vice vd.


Theréz Randquist är gift med Tim Smart som startade hästkanalen Horse1 för ett år sedan.

Tidigare har hon bland annat varit kommunikationsdirektör på SPP, vd för IPG-ägda Momentum, vd för Ogilvy PR och vd för Meter Television. Hon jobbade också med Anna Maria Corazza Bildts personvalskampanj till EU-parlamentet.

Nu lämnar Theréz Randquist vd-jobbet på Zap Pr för att bli vice vd på Horse1. Där ska hon ansvara för den dagliga driften av bolaget som idag har nära tio fasta medarbetare. Dessutom blir hon ansvarig för alla marknads- och kommunikationsinsatser.

Horse1 finns idag tillgängligt via Boxer, Telia och horse1.se.

Theréz Randquist tror mycket på kanalen.

– Horse1 har jättestora chanser att lyckas bra. Det finns ett enormt hästintresse och är man hästintresserad är det också som en livsstil, säger hon.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.