Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Byråchefen lämnade Mindmakers efter fem månader

Publicerad: 17 maj 2017, 09:25

Malin Sparf Rydberg och Christina Saliba i samband med att den förstnämnde presenterades som ny byråchef för Mindmakers.

Malin Sparf Rydberg blev byråchef på Mindmakers PR i slutet av november. I mars lämnade hon byrån och nu är hon marknadschef på bostadsutvecklaren Oscar Proporties.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerMindmakers PR

Malin Sparf Rydberg tid på Mindmakers blev kortvarig. När hon presenterades som ny byråchef berätade vd:n Christina Saliba att hon varit ute efter rekryteringen under en lång tid. Även den nya byråchefen verkade nöjd med jobbet.

– Mindmakers har alltid imponerat på mig genom att vara en modig och driven byrå och jag ser fram emot att få vara med och utveckla Mindmakers ytterligare tillsammans med Christina Saliba, som jag tidigare anlitat i olika projekt. Min erfarenhet från kundsidan och hennes långa bakgrund inom byråvärlden kommer att bli en riktigt bra kombination, sade Malin Sparf Rydberg i det bifogade pressmeddelandet då.

Men så i mars lämnade hon pr-byrån och nu i maj har hon tillträtt som marknadschef för bostadsutvecklaren Oscar Proporties. Innan tiden på Mindmakers var Malin Sparf Rydberg under flera år verksam på spelbolaget Betsson. Dessförinnan var hon markandschef på Friends Arena.

Resumé har sedan i går sökt Malin Sparf Rydberg och Christina Saliba. Utan framgång.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

PR-ByråerMindmakers PR

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.