Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Canada Goose väljer RMPR

Publicerad: 14 november 2012, 14:52

PR-byrån och modespecialisten Rossana Mariano PR kommer att ansvara för kommunikationsstrategi för Canada Goose på den svenska marknaden. Varumärkets vårkollektion finns nu tillgänglig i RMPRs showroom.


Ämnen i artikeln:

RMPR

1957 grundades Canada Goose kanadeniska Toronto. Varumärket har strävat efter att bygga sitt renommé på kvalitet, autenticitet och teknisk innovation. Idag är Dani Reiss, den tredje generationen av det familjeägda företaget, vd över Canada Goose.

Sedan 2010 har företaget sitt europeiska huvudkontor i Stockholm. Kontoret har ansvar över länder som Island, Danmark, Norge, Tyskland, Frankrike och Finland.

– Vi ser fram emot vårt samarbete med Canada Goose och är stolta att få vara svensk PR-partner. Det finns en stark tradition och historia bakom produkterna som vi kommer fortsätta bygga på och även markera varumärkets auktoritet inom ytterkläder, säger RMPRs vd Rossana Mariano.

Canada Goose ytterkläder för män, kvinnor och barn tillverkas i Kanada med premium dun. Produkterna säljs i över 40 länder världen över inklusive varuhus som Harrods i London, Colette i Paris, Paragon i New York City samt The Tannery i Boston.

– Efter att ha besökt ett antal olika PR-byråer var RMPR det perfekta valet för oss tack vare deras starka relationer med press, drivkraft för resultat och expertis inom mode och livsstilssegmentet. Vi fick genast en stark kontakt med RMPR och ser fram emot ett framgångsrikt partnerskap, säger Carrie Baker, vice kommunikationschef på Canada Goose huvudkontor.

RMPR grundades år 2001 av Rossana Mariano och är en mode- och livsstilsinriktad PR-byrå med fokus på trend, design och lyx. Deras kunder inkluderar bland andra Louis Vuitton, Gudrun Sjödén och Breitling. RMPR arbetar även ideellt med World Childhood Foundation, grundat av H.M Drottning Silvia.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

RMPR

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.