Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Marknadsföringen av det nybyggda Sara kulturhus ledde till slut till att Skellefteå kvalade in på Time magazines lista över bästa resmål 2022.

Foto: Visit Skellefteå

Case: Skellefteå korades till en av världens bästa platser 2022 – här är pr-arbetet bakom

På Time magazines lista över ”World's greatest places 2022” finner vi platser som Galapagos-öarna, Barriärreven i Australien, och Doha i Qatar. Och som enda svenska stad: Skellefteå. Staden är känd för sin industri och mineralrikedom. Men tack vare Visit Swedens arbete kvalade alltså den västerbottniska staden in på listan, och beskrivs som en stad vars obestridliga värme man bara måste se.

Publicerad: 14 september 2022, 08:40

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

”Även om det ligger bara 20 mil söder om polcirkeln, utstrålar Skellefteå en obestridlig värme. Det är en magnet för moderna stadsbor, de som vill leva i samklang med naturen

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Visit SwedenTime magazinePRNyheterCase

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.