Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Centerpartisten startar pr-byrå

Publicerad: 28 januari 2015, 09:11

Per Ankersjö.

Foto: Frankie Fouganthin/Wikimedia.

Per Ankersjö var borgarråd i Stockholms stad fram till valet i höstas. Nu startat han en ny pr-byrå kallad "A Beauitful Soup". Inriktningen är hållbar stadsutveckling.


Ämnen i artikeln:

Centerpartiet

Per Ankersjö var stadsmiljöborgarråd i Stockholms stad under den förra mandatperioden och var också ordförande i Centerpartiets idéprogramgrupp. Nu har han lämnat politiken för att ge sig in i pr-världen.

I en intervju med Direktpress berättar han om planerna.
– Vi ska jobba med det vi gjort under de senaste åren, bygga en hållbar stad och rädda världen. Det sista låter pretentiöst men vi tror på det. Stadsutvecklarna kommer att blir den nya tidens miljöaktivister. I samtalet om hållbarhet handlar allt mer om att bygga klimatsmarta städer, säger Per Ankersjö.  

Namnet A Beautiful Soup beskriver att byråns kompetenser är som en "vacker soppa" enligt Ankersjö. Förutom honom består konstellationen av Lukas Forslund och Emelie Löthgren från Grayling – även de centerpartister.  
– Vårt motto i A Beautiful Soup är "pr-konsulter kan visst rädda världen", säger han till Direktpress.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Centerpartiet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.