Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Chansningen gick hem

Publicerad: 20 september 2012, 12:38

Edvard Unsgaard.

Foto: Hanna Teleman.

Edvard Unsgaard lämnade byrån Nordic Public Affairs, som han var med och grundade, för chansen att bli kommunikationschef för statligt ägda SEK. Chansningen gick hem och i dag bekräftar Edvard Unsgaard han vunnit rekryteringsprocessen som Resumé tidigare berättat om.


Ämnen i artikeln:

Edvard Unsgaard

Edvard Unsgaard har varit tillförordnad  kommunikationschef sedan juni och tillträder nu posten permanent efter  en rekryteringsprocess.

 – Jag  tycker SEK är ett mycket intressant bolag med den viktiga uppgiften att  säkerställa finansiella lösningar för svensk exportnäring. Det är  imponerande hur mycket kunskap som finns inom bolaget vad gäller  finansieringsfrågor avseende företag och export. Det ska därför bli  inspirerande att utveckla SEK:s kommunikationsarbete med fokus på att  öka intresset för svensk export och dess betydelse för den svenska  ekonomin, kommenterar Edvard Unsgaard sin nya tjänst.

Han har tidigare bland annat arbetat som   politisk reporter på Ekot vid Sveriges Radio och som pressekreterare  på  statsrådsberedningen hos statsminister Fredrik Reinfeldt.

–   Jag är väldigt glad över att Edvard tackat jag att bli vår nya   kommunikationschef med tanke på den erfarenhet han har av media och   arbetet inom regeringskansliet, säger Peter Yngwe, vd på SEK.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Edvard Unsgaard

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.