Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Charlie Sheen om HIV-beskedet: Jag har varit utpressad

Publicerad: 17 november 2015, 13:35

Charlie Sheen talar ut.

Foto: NBC.

På tisdagen publicerades delar av intervjun med skådespelaren Charlie Sheen där han berättar om sin HIV-diagnos. Att han går ut med den offentligt handlar om att han blivit utpressad.


Ämnen i artikeln:

KrishanteringNBCCharlie Sheen

Tidigare i dag rapporterade Resumé att Hollywood-skådisen Charlie Sheen ryktades vara på väg ut med en intervju där han berättar om sin sjukdom. Detta i ett möte med tv-bolaget NBC:s Matt Lauer. Nu har NBC publicerat en del av intervjun där Charlie Sheen offentliggör att han är HIV-positiv.

Orsaken till att han väljer att offentliggöra sitt beslut handlar om att han blivit utsatt för utpressning av personer som känt till sjukdomen.
– Jag litade på dem. De var nära mig, jag trodde att det kunde hjälpa. Men min tillit förvandlades till deras svek. Jag har betalat de människorna, inte så många men tillräckligt för att det skulle bli miljoner av det. Det är pengar som tas från mina barn, säger han i intervjun.

Genom att gå ut i offentligheten hoppas han sätta stopp för utpressarna.
– Jag måste sätta stopp för denna störtflod av attacker, halvsanningar och mycket skadliga uppgifter som handlar om att jag hotar många andras hälsa. Det kunde inte vara längre från sanningen.

I intervjun framkommer också att en prostituerad tagit en bild på Charlie Sheens medicinskåp där bromsmedicinen står. Denna ska hon sedan hotat att sälja till media om han inte betalade henne.
– Ja, det var efter en dag där hon hjälpt mig att köpa medicin, säger han.

Det är Howard Bragman – Hollywoods mest anlitade talesperson – som anställdes för att sköta krishanteringen för cirka sex månader sedan.

I intervjun säger Sheen också att det är "omöjligt" att han kan ha smittat någon annan.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.