Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Chefsbyte på Kreab

Publicerad: 23 april 2013, 06:53

Johan Hallsenius.

Kreab Gavin Anderson byter Sverigechef. Johan Hallsenius tar över efter Bengt Ludvigsson, som blir globalt ansvarig för varumärkesutveckling, positionering och marknadsföring.


Ämnen i artikeln:

Kreab Gavin AndersonBengt Ludvigsson

– Efterfrågan på kvalificerad rådgivning inom kommunikation ökar när globalisering och teknikutveckling förändrar spelplanen. Johan har den erfarenhet som krävs för att utveckla Kreab Gavin Andersons svenska verksamhet, säger Charlotte Erkhammar, executive vice chairman, i ett pressmeddelande.

Johan Hallsenius är civilekonom i grunden och har tidigare bland annat varit chefredaktör på Copmuter Sweden och journalist på Dagens Industri. De senaste åren har han varit partner på Kreab.  
– Min uppgift blir att se till vi fortsätter att leverera marknadens bästa rådgivning, precis som vi gjort sedan starten för 43 år sedan. Förutsättningarna är goda. Vi har en unik kombination av kompetenta medarbetare, i Stockholm och på 24 andra kontor runt om i världen, kommenterar Johan Hallsenius.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.