Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Cohn & Wolfe topprekryterar

Publicerad: 13 augusti 2013, 09:15

Elin Westin och Bo Albertsson

Cohn & Wolfe förstärker sin svenska ledningsgrupp med två nya topprekryteringar, Bo Albertsson, tidigare VD på Hill & Knowlton, och Elin Westin från Prime


Ämnen i artikeln:

Cohn & Wolfe

De båda kommer från och med i höst ansvara för företagets Corporate- respektive konsument-PR erbjudande.

– Med kunder som Nokia, Microsoft, Mondelez Internationaloch Carlsberg Sverige med flera är det helt avgörande att vi har det starkaste teamet med bäst lokal PR-kompetens i kombination med djup insikt i den globala kontext som många av våra kunder verkar i, säger Marta Karlqvist, vd för Cohn & Wolfe i Sverige. Bo Albertsson och Elin Westin har bred erfarenhet av att bygga varumärken, både från kund- och byråsidan, såväl lokalt som internationellt.

Bo Albertsson kommer närmast från Gullers Grupp men har dessförinnan bland annat varit VD för Hill & Knowlton, global marknadschef på Ericsson Mobile Phones och kommunikationschef på Vattenfall Norden.

Elin Westin har innan Prime bland annat arbetat som informationschef på LensWay och har även under flera år som konsult ansvarat för Procter & Gambles PR-arbete i Norden.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Cohn & Wolfe

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.