onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Cohn & Wolfe värvar erfaren duo

Publicerad: 29 maj 2013, 10:58

Elena Karpilovski och Mikko Vitaala

Foto: Pressbild

Det senaste året har Cohn & Wolfe anställt nio personer. Nu förstärks byrån med ytterligare två erfarna konsulter, Mikko Viitala och Elena Karpilovski.

Ämnen i artikeln:

Cohn & Wolfe

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Mikko Viitala är en "återvändare"som tidigare har jobbat på Cohn & Wolfe. De senaste två åren har han jobbat som presschef i Solna Stad. Han är utbildad journalist och har tidigare jobbat på bland annat SVT och Sveriges Radio, på både svenska och finska. Han kommer främst att arbeta med flera nordiska kunder inom läkemedel och hälsa, men även med byråns nya globala kund, Nokia.

– Byrån har vuxit sedan senast men andan är densamma. Cohn & Wolfe är en inspirerande arbetsplats med ett härligt gäng och ett stort driv.  Det är även en byrå med många stora, internationella kunder som arbetar med Norden som marknad, vilket passar mig väl. Det är väldigt kul att vara tillbaka, säger Mikko Viitala.

Elena Karpilovski har rekryterats till hälsoteamet. Hon har tidigare jobbat som pr-konsult på Edelman och Hill & Knowlton. Elena är utbildad molekylärbiolog med vidare studier inom kommunikation, PR och journalistik.

– Jag har länge varit nyfiken på Cohn & Wolfe och det känns som om jag hittat hem. Det är ett skönt gäng med drivna och extremt kompetenta människor och det ska bli ett nöje att samarbeta med dem. Cohn & Wolfe har många spännande kunder och uppdrag, inte minst inom mitt fokusområde, hälso- och läkemedelskommunikation. Jag ser verkligen fram emot att omsätta mina kunskaper och erfarenheter och bidra till byråns utveckling, säger Elena Karpilovski.

Cohn & Wolfe har de senaste veckorna vunnit en rad stora upphandlingar, bl.a. Mondelez International (fd Kraft Foods) och Nokia.

– Det känns underbart att komplettera våra redan starka team med ännu fler kompetenta medarbetare. Vi har en väldigt låg personalomsättning och vår senaste medarbetarundersökning visar också att de anställda är väldigt nöjda med sin arbetsplats. Befintliga medarbetare är det viktigaste vi har, därför är jag extra glad att även före detta anställda väljer att komma tillbaka till byrån, säger Marta Karlqvist, vd på Cohn & Wolfe.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev