Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Collectum väljer Westander

Publicerad: 4 februari 2010, 14:43

Collectum, valcentral och knutpunkt för ITP, har inlett ett samarbete med pr-byrån Westander. Uppdraget blir att öka intresset för tjänstepensionsfrågor.


Ämnen i artikeln:

Johanna LookWestander

Westanders Johanna Look blir projektledare för Collectumuppdraget. (Foto: Mats Widén)

– Vi ska bli bättre på att kommunicera kring tjänste­pensionsfrågor och skapa ett engagemang och intresse bland pensionsspararna, säger Jenny Jeppsson, informationschef på Collectum.

I arbetsgruppen på Westander ingår Johanna Look som är kundansvarig projektledare.

Samarbetet handlar bland annat om att med hjälp av publicitet, exempelvis i samband med det årliga utskicket av Collectums röda kuvert, bidra till att öka kunskapen och engagemanget bland pensionsspararna.
– Uppdraget känns jättekul, och det ska bli roligt att arbeta med Collectum och lyfta fram tjänstepensionsfrågor som är viktiga framtidsfrågor och som berör runt 1,7 miljoner svenska årligen.
– I dag har tjänstepensionsfrågor ganska lågt engagemang, fastän det är frågor som förtjänar större uppmärksamhet. Vi ska arbeta aktivt för att lyfta dessa frågor, säger Johanna Look.

Hur stort uppdrag blir det för byrån?
– Det vet jag inte än, vi har precis inlett samarbetet, säger Johanna Look.

Collectum är valcentral och knutpunkt för ITP, tjänste­pensionen för 1,7 miljoner privatanställda tjänstemän. På uppdrag av ägarna Svenskt Näringsliv och PTK upphandlar företaget de försäkringsbolag som får förvalta tjänstemännens pensionspengar

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

Johanna LookWestander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News