Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Comhems kommunikationsdirektör till KPMG

Publicerad: 17 december 2013, 08:19

Björn Bergman.

Foto: Pressbild.

Björn Bergman har utsetts till ny kommunikationsdirektör på KPGM och medlem i ledningsgruppen. Han kommer närmast från en roll som kommunikationsdirektör på Comhem.


Ämnen i artikeln:

SkanskaSASComhem

Björn Bergman har tidigare arbetet med kommunikation och marknadsföring  åt bolag som Skanska och SAS, men också för regeringskansliet.

KPMG:s vd, George Pettersson, är såklart nöjd med sin rekrytering.
–  Han har under sina närmare 20 år som ledare och kommunikatör samlat på  sig erfarenheter från flera olika branscher i näringslivet och offentlig  sektor som kommer att vara till stor nytta för KPMG. Inte sällan i  verksamheter med stort medialt intresse, säger han i en kommentar.

Björn  Bergman har en magisterexamen i samhällsvetenskap från Lunds  universitet samt en kommunikationsutbildning på IFL Handelshögskolan i  Stockholm i sitt bagage.

Han tillträder sin tjänst vid månadsskiftet februari/mars nästa år.
–  Jag ser fram emot att bli en del i ett nätverk av mycket kompetenta  medarbetare i ett av världens ledande kunskapsföretag. Branschen står  inför spännande utmaningar, såväl kommunikativt som ur ett  verksamhetsperspektiv, säger Björn Bergman i en kommentar.

KPMG har 152 000 anställda i 156 länder, varav 1 600 medarbetare i Sverige.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

SkanskaSASComhem

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.