Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Comma blir effektivare med Effector

Publicerad: 14 januari 2013, 11:04

PR-byrån Comma har inlett ett strategiskt samarbete med danska Effector. Samarbetet täcker hela Skandinavien och tanken är att bli än mer effektiva genom att kunna erbjuda en bredare lösning inom hälsa och medicin.


Ämnen i artikeln:

Comma

– De flesta byråer har någon form av löst nätverk som dammas av vid behov. Men vi vill jobba med någon som vi kontinuerligt kan dela idéer och lösningar med, inte bara ha någon att ringa till i panik när en kund vill ha hjälp i Danmark, säger Jan Strand, delägare och seniorkonsult på Comma  i en kommentar.

Effector är en del av kommunikationskoncernen Media  Bergen och samarbetet innebär att Comma blir Effectors representant och  fasta samarbetspartner i Sverige.

Comma har också anställt  seniorkonsulten Cia Zingmark för att driva det nya samarbetet framåt -  hon har tidigare varit ansvarig för hälsa och läkemedel på Edelman under  många år.

Första gemensamma kunden blir det spanska läkemedelsbolaget Almirall, som har produkter inom dermatologi, KOL och IBS.

Comma grundades år 2004 och består av sex seniorkonsulter.

Svensk Kärnbränslehantering, MSD och Qatar Airways är Commas största kunder.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Comma

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.