Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Comma får avtal med Trafikverket

Publicerad: 5 maj 2010, 14:25

Comma är en av de pr-byråer som har vunnit ramavtalsupphandlingen för nybildade myndigheten Trafikverket.


Ämnen i artikeln:

Comma

Christer Lundin, delägare på Comma.

Upphandlingen blev egentligen klar för ett halvår sedan, men överklagades. Men i dagarna kom alltså beskedet att Comma är en av de byråer som har gått segrande ur striden och därmed får chansen att hjälpa Trafikverket med frågor kring väg, järnväg, sjöfart och flyg:
– Det känns verkligen roligt då frågor som handlar om samhällsnytta och berör många är intressanta att jobba med, säger Christer Lundin, delägare på Comma.

Det var den 1 april Trafikverket bildades. Den nya myndigheten är en sammanslagning mellan Vägverket, Banverket och Statens Institut för Kommunikationsanalys, SIKA.
Flera av Commas medarbetare har tidigare erfarenhet kring att arbeta i större infrastrukturprojekt. Bland annat har Christer Lundin ett förflutet som informationschef på Teracom och Björn Halldén har i många år varit presschef på SJ:
– Det är fullt ös. Vi hjälper redan till med det projekt som tidigare låg hos Banverket, järnvägstunneln Citybanan, säger Christer Lundin.

Comma består av åtta medarbetare. Som tidigare rapporterats har Prime och Rewir blivit valda som leverantörer åt Trafikverket.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Comma

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.