Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Daniel Stålbo tar över Globe Arenas kommunikation

Publicerad: 26 augusti 2013, 07:03

Daniel Stålbo

Daniel Stålbo blir ny kommunikationschef för Stockholm Globe Arenas efter att Johan Seidefors gått över till TV4 . Han tillträder tjänsten den 1 september.


Ämnen i artikeln:

Globen

Daniel Stålbo har det senaste året arbetat som frilansande kommunikationskonsult. Dessförinnan har han varit kommunikationschef på Carema Care, marknadschef på Neonode och konsult på varumärkesbyrån Lynxeye.

–          Evenemangsbranschens snabba internationalisering och digitalisering ger oss nya möjligheter att interagera med besökare, partners och arrangörer. Det är en spännande utmaning för oss och jag är väldigt glad och stolt att kunna välkomna Daniel, med sin strategiska kompetens och erfarenhet inom varumärkesbyggande och digital kommunikation, till oss på Stockholm Globe Arenas, säger Ninna Engberg, VD Stockholm Globe Arenas.

Daniel Stålbo har en bred och omfattande erfarenhet, inte minst digital sådan, från såväl b2b- och b2c-marknadsföring. Uppdraget på Stockholm Globe Arenas är att utveckla bolagets kommunikation och marknadsföring mot både besökare, partners och arrangörer. Fokus är att vidareutveckla och förstärka verksamheten.

–          Stockholm Globe Arenas har en spännande tid framför sig i och med öppnandet av Tele2 Arena, satsningen på området och med ett växande internationellt samarbete inom AEG, därför känns det väldigt roligt att få möjligheten att vara med på denna resa, säger Daniel Stålbo.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Globen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.